Összejött, amire egy ország várt: egyetlen akadémista sem volt a Puskás Akadémia csapatában

POLITIKA
2017 március 16., 19:03

Orbán Viktor házicsapata a Békéscsaba 1912 Előre csapatát fogadta az NBII szerdai fordulójában, és megtörtént a bravúr, amire mindenki várt: volt olyan pillanata a meccsnek, amikor a közpénzből a magyar tehetségek felnevelése okán kitömött felcsúti csapatban egyetlen akadémista sem kapott helyett.

Orbán Viktor szotyizik a Puskás Akadémia egyik mérkőzésén Felcsúton.
photo_camera Orbán Viktor Felcsút-meccsen, a kép nem most szerdán készült (Fotó: Botos Tamás)

A Békéscsaba elleni meccsre eleve egy saját nevelésű játékossal futottak ki: szokás szerint ismét Nagy Zsolt volt ott a kezdőben, de aztán Pintér Attila pont őt cserélte le az 57. percben. Helyére a télen szerződtetett Szakály Péter állt be, aki korábban a Debrecen csapatkapitánya volt és többszörös válogatott focista, de idén főleg csak kispadozik Felcsúton. 

Pintér még kétszer cserélt a meccsen, egyszer sem akadémista állt be: Tischler helyett Lencse jött, majd pedig a 80. percben a 37 éves Polonkai Attila. 

A Felcsút 3-0-ára nyerte a meccset és már első helyen állnak a másodosztályban. 

Azzal, hogy hogyan tűntek el a saját nevelésű játékosok a Felcsútból, nemrég részletesen is foglalkoztunk, ahogy szintén részletes cikkben mutattuk be a Puskás Akadémia igazolási stratégiáját is

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.