Új ellenfelet kapott a kormány az uniós gyógyszerügynökségért folytatott küzdelemben

eu
2017 március 17., 07:23
comments 57

A finn kormány pénteken bejelentette, hogy beszáll az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) megszerzéséért folytatott versenybe, aminek a Brexit miatt kell elköltöznie Londonból. Az ügynökség 900 főt foglalkoztat, és leginkább a gyógyszerek európai engedélyeztetésével foglalkozik. Februárban a magyar kormány is bejelentette, hogy szeretné Budapestre hozni az intézményt, de rajtunk kívül pályáznak még a dánok, a svédek, a spanyolok, a franciák, az olaszok, az írek és a lengyelek is. (Reuters)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.