Egy hónap múlva rendelhető lesz Elon Musk napelemtetője

TECH
2017 március 28., 08:27
comments 200

A Tesla októberben bemutatott napelemtetős házai lassan valósággá válnak, állítólag egy hónapon belül már rendelhetővé válnak a hagyományosaknál erősebb, energiatermelő napelemes tetőlapok:

A napelem elvileg 10 évig bírja ki, és a Powerball 2 képes eltárolni egynapnyi energiát is, így egy átvonuló felhőréteg nem kapcsolná ki az áramot a házban. Az ára egyelőre még nem ismert.

Ez az elektromos autók mellett egy újabb része a mestertervnek, amivel Elon Musk CEO kivezetné a világgazdaságot az olajalapú korszakból.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt