link Forrás

Úgy néz ki, hogy az oroszokkal is össze kell balhézni a kormány sörháborúja miatt

video
2017 március 28., 04:23
comments 192
  • Nem sok értelme maradt a kormány sörháborújának, miután hétfőn békét kötött egymással a Heineken és a Csíki Sör. Így elvileg a lex Heinekenre sem lenne szükség, amivel Lázár János és Semjén Zsolt le akarták tiltani a vörös csillagokat a sörösüvegekről.
  • Csepreghy Nándor, aki Lázár helyettese, hétfőn mégis arról beszélt a Parlamentben, hogy a javaslatot nem vonják vissza, és a törvényt mindenkivel szemben érvényesítik, aki ilyen jelképeket használ.
  • Ezért lehet, hogy Lázáréknak hamarosan már az oroszokkal kell tárgyalniuk az ötletről, mivel a törvény alapján az orosz állami légitársaság, az Aeroflot sem használhatná nálunk a sarló-kalapácsos címerét.
  • Hétfőn a Parlamentben megkérdeztük a lex Heinekent támogató pártok képviselőit, mennyire gondolták végig, hogy ezzel az oroszokat is betámadják.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.