Tarlós szerint az csak gyermekbetegség, hogy sorozatosan lehalnak a felújított szerelvények 3-as metrón

Budapest
2017 március 29., 22:12

A 3-as metró felújított szerelvényeinél jelentkezett kezdeti kisebb hibák „normális gyerekbetegségek” - erről Tarlós István beszélt szerdán a HírTv Egyenesen című műsorában. A főpolgármester szerint akkor van baj, ha ilyenek még egy hónap múlva is jelentkeznek.

Tarlós István úgy fogalmazott, ha egy ekkora rendszer ilyen nagy mértékű felújításon esik át, akkor a kezdeti időszakokban előfordult események normális gyerekbetegségnek tudhatók be.

A főpolgármester jelezte, hogy annak idején a Combino villamosokkal sokkal több ilyen probléma volt kezdetben. Közlése szerint a felújított orosz metrószerelvényben először egy visszajelző lámpa jelzett hibásan, az ajtókkal semmi baj nem volt. (MTI)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.