Orbán Máltán megszavazott egy olyan határozatot, ami elítéli az orosz propagandát

politika
2017 március 31., 19:41
comments 97

Az Európai Néppárt a máltai kongresszusán, ahol Orbán Viktor is felszólalt, elfogadott egy határozatot arról, hogy az orosz propaganda, a dezinformációs hadjáratok és az EU-ellenes erők folyamatos támogatása aláássa az európai projektet, a transzatlanti együttműködést és általában a nyugati demokráciákat.

Az LMP pénteken bejelentette, hogy ezzel ők is egyet tudnak érteni, ezért a párt a magyar parlament elé terjeszti az EPP a Fidesz által már megszavazott, az orosz dezinformációs hadviselés elleni fellépésre sürgető határozatának magyar fordítását. Őszintén remélik, hogy a Fidesz-frakció ezt ugyanúgy meg fogja szavazni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.