Holnap lenne 90 éves Puskás Öcsi, meg is verte a Honvéd a Fradit

foci
2017 április 01., 20:46
comments 31

Puskás Öcsi 90. születésnapjának legnagyobb híre kétségtelenül az, hogy Szöllősi György, aki több évet dolgozott azon, hogy az őshonvédos Puskás hagyatéka Felcsútra költözzön, Puskás-ügyi nagykövet lett. A Bozsik-stadionban viszont, ahol a Puskás Akadémiát csak "névrablóknak" csúfolják, sosem fogják elfelejteni, hogy Öcsi szíve mindig is a Honvédé volt, és focistaként valószínűleg azt se nagyon tudta, hogy merre van Felcsút. 

Budapest, 2017. április 1...A kispesti Zsótér Donát (felül) és Eppel Márton (j), valamint Gazdag Dániel gólöröme a labdarúgó OTP Bank Liga 24. fordulójában játszott Budapest Honvéd-Ferencváros mérkõzésen a Bozsik Stadionban 2017. április 1-jén...MTI Fotó: Kovács Tamás
photo_camera Budapest, 2017. április 1...A kispesti Zsótér Donát (felül) és Eppel Márton (j), valamint Gazdag Dániel gólöröme a labdarúgó OTP Bank Liga 24. fordulójában játszott Budapest Honvéd-Ferencváros mérkõzésen a Bozsik Stadionban 2017. április 1-jén...MTI Fotó: Kovács Tamás

Az idén kimondottan acélos piros-feketék fel is szívták magukat, és a jeles nap előtti derbin otthon 2-1-re legyőzték a Fradit, 1 pontra felzárkózva ezzel a listavezető Videoton mögé. A Honvéd góljait Zsótér Donát (20.) és Eppel Márton (32.), a Ferencvárosét Amadou Moutari (39.) szerezte. A meccs után az olasz Honvéd-edző, Marco Rossi is megemlékezett Puskás Öcsiről.

OTP Bank Liga, 24. forduló:
--------------------------
Gyirmót FC-MTK Budapest 1-0
Vasas-Debreceni VSC 2-3
Paksi FC-Videoton FC 0-0
Diósgyőri VTK-Újpest FC 3-1
Swietelsky Haladás-Mezőkövesd Zsóry FC  4-2
Budapest Honvéd-Ferencváros 2-1

A tabellát a Videoton vezeti 45 ponttal, második a Honvéd 44 ponttal, a harmadik Vasasnak és a negyedik Ferencvárosnak egyaránt 38 pontja van. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.