Harrach Péter: A CEU egy hadsereg tiszti iskolája

POLITIKA
2017 április 03., 15:01
comments 351

A Fidesz és a KDNP politikusai egymásra licitálva próbálták valamiféle adminisztratív, akreditációkról és diplomákról szóló vitának beállítani a CEU elleni hadjáratot hétfőn a parlamentben. Rétvári Bence az amerikai diplomát nevezte csalásnak, Orbán a kormány jószándékáról beszélt.

És volt egy képviselő, a KDNP-s Harrach Péter, aki kertelés nélkül kimondta, miről szól ez az egész, egyébként mindenki számára teljesen nyilvánvalóan.

Az Index videójában 05:33-tól a KDNP frakcióvezetője azt mondja a vasárnapi tüntetésről és az egész ügyről:

"Nemzetközi társaság tüntetett egy nemzetközi célokat szolgáló egyetemért. Nyilvánvalóvá vált, hogy ez egy ideológiai és politikai küzdelem része, egy olyan hadseregnek a tiszti iskolája, amelyik kemény küzdelmet folytat a magyar társadalomban. Ez a lényeg."

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.