Habonyék vinnék a leghallgatottabb budapesti rádiót is

Média
2017 április 10., 06:33
comments 115

A Magyar Nemzet értesülései szerint ajánlatot tett Habony Árpád, illetve üzleti köre a Sláger FM-re. Ez jelenleg - Andy Vajna Rádió 1-ét is megelőzve - a leghallgatottabb budapesti adó. 

A tárgyalások viszont elakadtak, mert Habonyék túlságosan keveset kínáltak a csatornáért. A rádiót működtető cég tulajdonosa, a nagyváradi Radu Morar a Magyar Nemzetnek azt mondta, hogy a Sláger FM értékesítése nincsen napirenden, de mindig van az a pénz, amiért bármi eladó. Egyelőre ilyen összeget még nem kínáltak a rádióért. 

Ha Habonyék tényleg rárepülnek a Slágerre, az azt jelenti, hogy nem volt elég a Simicska-féle Class FM beszántása, és Andy Vajna Rádió 1-ének helyzetbe hozása, kell még rádió. És a Rádió 1 vidéki terjesztésére is megvannak már az elképzelések

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.