Kövér László ÖRÖKRE kitiltotta a Parlamentből a Párbeszéd szóvivőjét. ÖRÖKRE!

POLITIKA
2017 április 14., 08:25
comments 545

Tordai Bence, a Párbeszéd szóvivője a héten tiltakozásul kiplakátolta Orbán Viktor parlamenti dolgozójának ajtaját, így:

photo_camera Fotó: Tordai Bence / Facebook

Tordai a Facebookon írta meg, hogy Kövér László „pitiáner bosszúja” nem késett sokáig, és a házelnök csütörtökön „immár harmadszorra, ezúttal »örökre«” kitiltotta Tordait a Parlament épületéből. Sőt, Tordai azt is írja, hogy Kövér

megvonta a belépés jogát Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnökének minden vendégétől, így az ellenzéki párt nem hívhat meg például szakértőket a bizottsági ülésekre, „vagyis Kövér házmester, visszaélve jogkörével, ellehetetleníti egy ellenzéki párt munkáját”.

Hogy Kövér Lászlónak honnan van jogköre valakit ÖRÖKRE kitiltani bárhonnan, az a posztból nem derül ki. Tordai mindenesetre azt írja a Facebookon Kövérnek: „Persze, Bajusz, csak így tovább, előre a putyini úton! De abban biztos lehetsz: elégtételt veszünk!”

photo_camera Hajagos Csaba történész (b) és Kövér László a Bács-Kiskun megyei Szankon, az 1956-os forradalomnak emléket állító kiállítóhely, a Büszkeségpont avatásán 2016. november 25-én (Fotó: Rosta Tibor / MTI)

Egyébként tavaly ősz óta a 444 több újságírója is ki van tiltva a Parlamentből, aki pedig nem, az sem mindig tud bejutni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt