A CEU rektora arra kéri az egyetem támogatóit, írjanak az EU-s tisztviselőknek

POLITIKA
2017 április 20., 9:33
comments 142

Michael Ignatieff a CEU rektora videóüzenetben szólt az egyetem támogatóihoz. Azt mondta, 3 hete támadás érte a CEU-t a magyar kormány felől, de az egyetem ellenállt. Ez a harc a jövő héten Brüsszelben folytatódik, ahol az Európai Bizottság és az Európai Parlament tisztviselői is tárgyalni fognak CEU-ügyről.

Ignetieff megköszönte a világnak az eddigi támogatást, és arra kérte az embereket, írjanak levelet az EU-s tisztviselőknek, amikben leírják a gondolataikat a CEU-ügyről és a tanszabadságról.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt