A CEU rektora arra kéri az egyetem támogatóit, írjanak az EU-s tisztviselőknek

POLITIKA
2017 április 20., 09:33

Michael Ignatieff a CEU rektora videóüzenetben szólt az egyetem támogatóihoz. Azt mondta, 3 hete támadás érte a CEU-t a magyar kormány felől, de az egyetem ellenállt. Ez a harc a jövő héten Brüsszelben folytatódik, ahol az Európai Bizottság és az Európai Parlament tisztviselői is tárgyalni fognak CEU-ügyről.

Ignetieff megköszönte a világnak az eddigi támogatást, és arra kérte az embereket, írjanak levelet az EU-s tisztviselőknek, amikben leírják a gondolataikat a CEU-ügyről és a tanszabadságról.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.