A Nemzetbiztonsági Bizottság elé kerül Mogamed ügye

2017 április 21., péntek 13:14
452

Szél Bernadett, az LMP társelnöke Facebook-oldalán jelezte, hogy napirendre kéri Mogamed, a csecsen óriás ügyét. Mogamed volt az, aki váratlanul felkereste a szovjet emlékmű megdobálása miatt elítélt Komáromy Gergelyt, hogy legyen kedves nyilvánosan kérjen bocsánatot cselekedetéért. Komáromyt és társát gyorsított eljárásban garázdaság miatt pénzbüntetésre ítélték.

A videóról vita bontakozott ki, vajon a grozniji Mogamed saját szakállra vagy bátorításra, és ha bátorításra, akkor vajon kinek bátorítására cselekedett-e, ha pedig mégis saját szakállra tette is ezt, akkor az mennyire van rendben. Az mindenesetre beszédes a történetben, hogy még az orosz külügyminisztérium (!) is fontosnak találta, hogy közleményben reagáljon az esetre.

Szél az Index véleménycikkét kiposztolva reagált az eseményekre, amiben Nyilas Gergely azt írja, Mogamed ezt "ma már bátran megteheti, aligha kell tartania attól, hogy a magyar titkosszolgálatok felkapják a fejüket." Az LMP társelnöke szerint "vannak még akik felkapják a fejüket".  

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt