Tállai András és Nemcsák Károly átadott egy 56-os faszobrot Mocsolyáson

ünnep
2017 április 22., 06:54

„A mai napon ünnepélyes keretek között átadtuk az 1956-os hősök emlékparkját Mocsolyáson, valamint megtekintettük a leendő római katolikus templom helyét” – jelentette be a NAV-vezér, aki valamiért éppen 2017. április 21-én adta át az 56-os totemet.

Fotó: Tállai András / Facebook
photo_camera Fotó: Tállai András / Facebook

Az emlékmű a „Büszkeségpont”-pályázaton kapott 2 687 254 forintot. A pályázat leírása: „A szabadság kopjafája (A Miskolc szomszédságában elhelyezkedő Kisgyőr olyan emlékhelyet kíván állítani, mely a Rákóczi-szabadságharc, az 1848-49-es forradalom, a trianoni tragédia és az 1956-os forradalom egyesített megemlékezéseinek színhelye lehet.)”

A napokban derült ki, hogy az egyre elhúzódó 1956-os emlékévre még elmegy 200 millió. Pedig...

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.