Már a rendőrség is nyomoz az Országos Roma Önkormányzat szabálytalan költései miatt

bűnügy
2017 április 24., 16:55

A BRFK hűtlen kezelés gyanúja miatt nyomozást indított az Országos Roma Önkormányzatnál – tudta meg a Magyar Nemzet.

Orbán Viktor és Farkas Flórián, az ORÖ korábbi vezetője (Fotó: Orbán Viktor / Facebook)
photo_camera Orbán Viktor és Farkas Flórián, az ORÖ korábbi vezetője (Fotó: Orbán Viktor / Facebook)

A lap szerint a miniszterelnöki biztos nevével egybeforrt Híd a munka világába-program kétes pénzköltései miatt indult az eljárás, vagyis abban az ügyben, amelyikben a NAV is már 2 éve nyomoz költségvetési csalás gyanúja miatt a felzárkóztatási programban szabálytalanul elköltött 1,6 milliárd forint miatt. A Magyar Nemzet szerint az utóbbi eljárásban vetődött fel a hűtlen kezelés gyanúja is, amit a rendőrség feladata kinyomozni.

Az ORÖ-nél már legalább fél tucat eljárás zajlik, de egyelőre érdemi eredmény nélkül, és egyik ügyben sincs gyanúsított. (MNO)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.