Nem bírnak magukkal: a TV2 már megint Vona Gábor feneke körül szimatol

politika
2017 április 24., 15:02
comments 225

Hát ilyen nincs: Terry Black most már azt kamuzta a TV2 Tényekben, hogy egy jobbikos vállalkozó 5 millióval akarta lefizetni, hogy visszavonja azt a kamuvádját, miszerint Vona Gábor meleg. Ezt azután mondta, hogy el sem ment az ellene a hazudozása miatt indított perre. A TV2 el is küldte a kérdéseit Vonának, mindegyik arról szólt, hogy szokott-e melegeskedni, és a kérdésekre adott összes válasz szerint nem szokott.

photo_camera Fotó: TV2 Tények

A Fidesz-médiában a Vona Gábor homoszexualitását sulykoló álriportjai már akkorát mentek, hogy még a miniszterelnök sem tudta kihagyni. Vona szerint egyébként a Fidesz-média még a hazugságaival kapcsolatos perekről is hazudozott. A Jobbik elnöke elleni médiahadjáratot ebben és ebben a cikkünkben figuráztuk ki. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.