A Fidesz tényleg azt gondolja, hogy az embereknek megszűnt a memóriájuk

politika
2017 április 25., 11:00
comments 403

Volt egyszer egy 2700 milliárdos magánnyugdíjpénztár vagyon, amire a Fidesz rátette a kezét és egyszerűen eltüntetette. Hogy mire verték el, arra képtelenek válaszolni

Illetve ez valószínűleg meg sem történt, csak Soros György ügynökei terjesztik. A Fidesz ma ezt a közleményt adta ki:

„A nyugdíjkasszát kizárólag Gyurcsányék csapolták meg - Reagálás Varju László (DK) nyilatkozatára

A nyugdíjvagyont kizárólag Gyurcsányék csapolták meg, mert akkor is a multik érdekeit szolgálták. Az emberek nyugdíj-megtakarításait külföldi érdekeltségű magánnyugdíj-pénztárakba irányították, amelyek az emberek nyugdíjjárulékain nyerészkedtek és elcsalták annak jó részét. A 2010-es kormányváltáskor a nyugdíjrendszer már az összeomlás szélén állt, a nyugdíjkasszából minden harmadik forint hiányzott, és már csak az IMF-hitelből tudták fizetni a nyugdíjakat. Ma a nyugdíjak biztonságban vannak, a nyugdíjrendszer stabil, a kormányváltás óta meg tudtuk őrizni a nyugdíjak vásárlóértékét, sőt emelkedett a nyugdíjak vásárlóereje.
    
Kiadó: Fidesz-frakció”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.