A Dunántúli Napló főszerkesztője volt, 8 lapot igazgatott, aztán jött Mészáros Lőrinc, és kirúgták. Most sült kolbászt árul

media
2017 május 03., 16:57
comments 364

Póré László fél évvel ezelőtt még a magyar napilappiac egyik legbefolyásosabb embere volt. Ő volt a hatalmas példányszámú Dunántúli Napló főszerkesztője, a lapot kiadó Mediaworks regionális üzletágának igazgatója, és a Dunántúli Naplón kívül még hét megyei lapot igazgatott.

Aztán Mészáros Lőrinc cége megvette a Mediaworks-öt, Póré Lászlót pedig kitették.

„Amikor megtörtént a dolog, el kellett döntenem, merre tovább. Ha média, akkor csak Budapest, de akkor a család pécsi életét fel kellett volna számolni teljesen, és ezt nem akartuk. Ha Pécs, akkor meg kábé valami üzletkötői munka, amit meg nem éreztem pályának. Ezért döntöttem a kolbászozó megnyitása mellett”

- mondta a volt főszerkesztő a Mediaworks volt pécsi munkatársaiból álló Szabad Pécs újságírójának. Póré munkanapjai most úgy telnek, hogy délelőtt kihúzza a sültkolbászos kocsiját a pécsi Centrum áruház melletti parkolóba, és árul. Hétvégente nem ide jár, akkor fesztiválokra települ ki. (Szabad Pécs)

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.