A Dunántúli Napló főszerkesztője volt, 8 lapot igazgatott, aztán jött Mészáros Lőrinc, és kirúgták. Most sült kolbászt árul

2017 május 3., szerda 16:57
371

Póré László fél évvel ezelőtt még a magyar napilappiac egyik legbefolyásosabb embere volt. Ő volt a hatalmas példányszámú Dunántúli Napló főszerkesztője, a lapot kiadó Mediaworks regionális üzletágának igazgatója, és a Dunántúli Naplón kívül még hét megyei lapot igazgatott.

Aztán Mészáros Lőrinc cége megvette a Mediaworks-öt, Póré Lászlót pedig kitették.

„Amikor megtörtént a dolog, el kellett döntenem, merre tovább. Ha média, akkor csak Budapest, de akkor a család pécsi életét fel kellett volna számolni teljesen, és ezt nem akartuk. Ha Pécs, akkor meg kábé valami üzletkötői munka, amit meg nem éreztem pályának. Ezért döntöttem a kolbászozó megnyitása mellett”

- mondta a volt főszerkesztő a Mediaworks volt pécsi munkatársaiból álló Szabad Pécs újságírójának. Póré munkanapjai most úgy telnek, hogy délelőtt kihúzza a sültkolbászos kocsiját a pécsi Centrum áruház melletti parkolóba, és árul. Hétvégente nem ide jár, akkor fesztiválokra települ ki. (Szabad Pécs)