A Mediaworks igazgatója kapta a pécsi fideszes városvezetés sajtódíját

Média
2017 május 05., 19:48

Pauska Zsolt, Mészáros Lőrinc médiacégének tartalomfejlesztési igazgatója „újságírói, publicisztikai és főszerkesztői tevékenységének, valamint a pécsi közéleti média megújításában elért sikerei elismeréseként” a Várady Ferenc-díjat Páva Zsolt fideszes polgármestertől vehette át – írta meg a Szabad Pécs, amit egyébként épp azért alapítottak meg, mert Mészáros Lőrinc-féle hatalomátvétel történt az addigi munkahelyükön.

link Forrás

A lap szerint Pauskának kiváló a kapcsolata Pávával, érdemes is elolvasni a Pauska szakmai munkásságát bemutató cikket. Ez alapján ritka nagy győzelme ez a szabad magyar sajtónak. (Szabad Pécs)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.