Megbénította a forgalmat az iráni Messi-hasonmás

ÉLET
2017 május 09., 06:21
comments 85

Reza Parastesh apja volt az, aki elindította az őrületet. Az iráni diák apja kezdte el mondani, hogy a fia hasonlít Messire, vett is neki egy Barcelona-mezt. Reza ezután olyan hajat vágatott magának, mint a Barcelona játékosa, olyan szakállt is növesztett, mint Messi. 

photo_camera Balra Reza Parastesh, jobbra a rá hasonlító futballista Fotó: ATTA KENARE, GIUSEPPE CACACE/AFP

És kb. a magasságuk is egyezik. 

photo_camera Fotó: ATTA KENARE/AFP

Rezát most azzal boldogítja az irániakat, hogy sétálgat az utcán, és boldogan fényképeszkedik a rajongókkal. Hamedanban annyira jól sikerült a sétálgatása, hogy a vele selfizni akaró emberek megbénították a közlekedést, ezért a rendőrök bevitték az örsre, hogy helyreállíthassák a forgalmat.

photo_camera Fotó: ATTA KENARE/AFP

Reza azt mondja, hogy őt boldoggá teszi, hogy az emberek boldogok lesznek attól, hogy vele fotózkodhatnak. Most pedig már trükköket tanul, hogy tényleg mindenben hasonlítson Messire. Ez picit nehezebb lesz, mint fodrászhoz menni. (Independent)

photo_camera Fotó: Atta Kenare / AFP

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.