Orbánnak Erdogan után Putyint és Lukasenkát is sikerült üdvözölnie Kínában

POLITIKA
2017 május 14., 15:34
comments 363

Még tart Orbán Viktor miniszterelnök kínai útja.

Orbán Viktor miniszterelnök és felesége, Lévai Anikó a kínai elnök-főtitkár és felesége oldalán 2017. május 14-én.
photo_camera Orbán Viktor miniszterelnök és felesége, Lévai Anikó a kínai elnök-főtitkár, Hszi Csin-ping és felesége, Peng Li-juan oldalán Fotó: Vang Csao / AFP

Pekingben vasárnap kezdődött az Egy övezet, egy út című nemzetközi együttműködési fórum, Orbánnak itt sikerült egyeztetnie Recep Tayyip Erdogan török elnökkel, akit meg is hívott Budapestre.

photo_camera Fotó: KAYHAN OZER/Anadolu Agency

Orbán Viktornak a Facebook-galériája szerint összejött az illiberális grand slam, ugyanis most már sikerült üdvözölnie Vlagyimir Putyin orosz elnököt is, illetve itt látható fotó arról, ahogy Alekszandr Lukasenka fehérorosz elnökkel fog kezet.

Putyin mellett jobbra Erdogan még 2017-ben
photo_camera Putyin mellett Erdogan, az orosz elnök mögött Lukasenka és a fia Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala

Ezután csoportképhez pózoltak.

photo_camera Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala

Orbán Viktor korábban a Tienanmen téren koszorúzta meg a kommunisták hősi emlékművét.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.