Újra megáll a 2-es metró a Kossuth téren

Budapest
2017 május 14., 13:01
comments 34
Utasok a 2-es metró Kossuth Lajos téri állomásán
photo_camera Utasok a 2-es metró Kossuth Lajos téri állomásán Fotó: Bruzák Noémi/MTI/MTVA

A téren véget értek a metróállomás forgalmának korlátozásával járó bontási munkák, így máról a korábbi forgalmi rend lépett életbe.

A korlátozásra az MTESZ-székház bontása miatt volt szükség. Az egykori Műszaki és Természettudományi Egyesületek Szövetsége-székház bontási munkálatai szeptemberben kezdődtek, és kb. 6 hónapra ígérték. 9 milliárd forintért építik ide az új országgyűlési irodaházat.

A BKK a metrókorlátozás kezdetén, december 3-án azt ígérte, „várhatóan három hónapon át nem használhatják az utasok a 2-es metró Kossuth Lajos téri állomását”. A háromból végül több mint öt hónap lett.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.