Az ütközés előtt fél órával vette a Mercedest

baleset
2017 május 16., 07:02
comments 559

A Bors úgy tudja, hogy a Mercedes tulajdonosa, aki a kecskeméti maffiaper egyik vádlottja volt, a hétfői baleset előtt mindössze fél órával vásárolta a kabriót. 

Összeroncsolódott autók egy buszmegállóban a fővárosi Dózsa György út és Kassák Lajos utca kereszteződésében május 15-én. Egy ember meghalt, kettő súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A balesetben összesen hatan sérültek meg, az egyik roncsból két embert kellett kivágniuk a tűzoltóknak.
photo_camera Fotó: Mihádák Zoltán/MTI/MTVA

Az RTL Híradója szerint a balesetet okozó Mercedes nagyon gyorsan ment, és fékezés nélkül nekiütközött az előtte lévő kocsinak, ami a megállóban várakozó emberek közé csapódott a Dózsa György úton. Egy ember azonnal életét vesztette, hat embert kórházba szállítottak. Szintén a Bors írja, hogy a baleset egy másik sérültje, egy 37 éves férfi a kórházba szállítást követően vesztette életét. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.