Rogán nem tartja magát felelősnek a közbeszéd állapotáért

politika
2017 május 17., 07:12
comments 92

Rogán Antal úgy gondolja, nem ő felelős a közbeszéd állapotáért. A propagandaminiszter mindezt rögtön azután állapította meg, hogy smúzolós simicskázással próbálta megakadályozni az Index riporterét, hogy kérdezni tudjon tőle.

Rogán szerint inkább azok a felelősek a közbeszéd állapotáért, akik Juhász Péterhez hasonlóan provokálnak. A propagandaminiszter szerint semmilyen rendezvényt nem kell megzavarni, „mi nem szoktuk megzavarni, senkinek a rendezvényét nem szoktuk megzavarni”.

Nyilván a propagandaminiszternek kimaradt, hogy a Momentum szegedi fórumát a Fidelitas aktivistája pont ugyanígy zavarta meg.

Rogán úgy gondolja, az embereknek kell eldönteniük, embereknek kell eldönteniük, hogy ő hiteles politikusnak számít-e. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.