Akármi ---> Fidesz: Soros

POLITIKA
2017 május 20., 13:10

És azt ismerték, hogy a Fidesz és a KDNP bemegy a kocsmába? A Fidesz és a KDNP bemegy a kocsmába, és meglátják benn Sylvester Stallonét, amit épp cigánykerekezik.

– Soros – mondja a Fidesz, miközben már üríti is ki a kocsmában ülők zsebeit.

                    – válaszolja a KDNP.

A Vágó Gábor által összehozott korrupcióellenes szövetség szombat délutánra tüntetést hirdetett meg a korrrupció ellen Felcsútra. A rendezvényen egy rakás ellenzéki csoport képviselője is felszólal.

A Fidesz természetesen nem várt sokat azzal, hogy keretbe helyezze a tüntetést, és elmondja, mit is érdemes tudni erről az egészről. Küldtek is egy remekbe szabott közleményt:

„A mai tüntetés a Soros-hálózat újabb akciója. A Soros-hálózat mindenhol s minden eszközt bevet, hogy nyomást gyakoroljon a magyar kormány bevándorlás-politikájára. Ahogy Brüsszelben, Budapesten, ma Felcsúton akcióznak. A tüntetés szervezői mind a Soros-hálózathoz köthetőek, az a Soros György támogatja őket, aki évente egymillió migránst akar betelepíteni Európába.”

Köszönjük, Fidesz! <3

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.