Eleredt az eső, több BKK-járat lehalt

Budapest
2017 május 22., 18:34
comments 156

A BKK a Facebookon közölte, hogy „a heves esőzés miatt Dél-Pesten több járat útvonala módosult”:

  • Az 54-es és az 55-ös autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Kén utca H (Illatos út), a Gubacsi út, a Külső Mester utca, a Táblás utca és a Gyáli út megállót.
  • A 3-as villamos terelve közlekedik a Határ út metróállomásig, az 52-es villamos pedig nem közlekedik. Pótlóbusz jár a Határ út M és a Gubacsi út/Határ út között.
  • Az 51-es villamos rövidített útvonalon csak a Koppány utca és a Mester utca/Ferenc körút között közlekedik. A kimaradó szakaszon pótlóbusz jár.
A BKV autóbusza közlekedik a XIV. kerületi Erzsébet királyné útján 2015. augusztus 17-én. Egy óra alatt több eső esett a főváros belső részén, mint az augusztusi havi átlag.
photo_camera A BKV autóbusza közlekedik a XIV. kerületi Erzsébet királyné útján 2015. augusztus 17-én. Egy óra alatt több eső esett a főváros belső részén, mint az augusztusi havi átlag. Illusztráció: Mihádák Zoltán/MTI

A BKK az utasok türelmét kéri.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.