Durván beázott a viharban a több tízmilliárdból épített Duna Aréna

sport
2017 május 24., 14:41
comments 251

Elképesztő mennyiségű pénzből, valahol 22 és 41 milliárd forint közötti áron megépítettük a vizes vébére a Duna Arénát, ami eddig az ára mellett leginkább azzal került be a hírekbe, hogy teljesen máshogy néz ki, mint ami az első látványterveken szerepelt, újabban pedig azzal, hogy nincs cég, ami hajlandó lenne annyi pénzért üzemeltetni az ingatlant a vébé alatt, amennyit az állam adna érte.

Az Index birtokába került felvétel szerint azonban vannak ennél nagyobb bajok is az épülettel. A nagy keddi esőzés alatt ugyanis bent az egyik irodahelyiségben ilyen videókat lehetett készíteni:

Az Index úgy tudja, hogy az esőzés és a beázások miatt az épület bizonyos részén az áramellátás is szünetelt. (Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.