Lázár: Én senkinek a gazdagodásával nem foglalkozom, a sajátomra sincs elég időm

POLITIKA
2017 május 25., 13:18
comments 250

Négymillióötszázezer munkavállaló van az országban nem követem a sorsukat, válaszolta a szokásos csütörtöki Kormányinfót a Miniszterelnökséget vezető miniszter arra a kérdésre, hogy szerinte összeférhetetlen-e, hogy Polt Péter főügyész lánya is a Magyar Nemzeti Bankban kapott munkát. Lázár János szerint 

nem összeférhetetlen Polt lányának a munkahelye, mert ilyen alapon minden munkahely összeférhetetlen lenne, hiszen az egész országban az ügyészség nyomoz. 

link Forrás

Kövér László tegnapi kijelentését, hogy megérti, ha valakit irritál Mészáros Lőrinc meggazdagodása, Lázár nem kívánta kommentálni

"Én senkinek a gazdagodásával nem foglalkozom, a sajátomra sincs elég időm,"

mondta.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.