Három év alatt négy autó, Audit vettek Lázárnak

politika
2017 május 27., 17:55
comments 228

A Népszava megkeresésére közölte a Miniszterelnökség, hogy mivel nem bírta a Skoda Superb a havi nyolcezer kilométeres taposást, 9,8 millióért egy négyéves Audi A6-ost  vásároltak Lázár János számára. A lap szerint

a Miniszterelnökséget vezető miniszter ezzel három év alatt a negyedik hivatali autójánál tart.

A minisztérium szerint „a legutolsó Skoda Superb cseréjére az autó gyakori meghibásodása, valamint a magas, havonta átlagosan nyolcezer kilométeres futásteljesítmény miatt volt szükség.” Hogy miért pont Audit vettek, nem árulták el. Azt viszont igen, hogy az autócserénél plusz 113 ezer forintot, hogy Lázár megtartotta korábbi rendszámát, hogy a behajtási engedélyeivel ne legyen gond a jövőben sem. 

Lázár János az Országgyűlés csúcstartója a benzinköltéseket tekintve:

2015-ben például négymillió forintot számoltatott el 88 ezer kilométernyi útra. 

A Miniszterelnökséget vezető miniszter, ha teheti, mindennap ingázik Budapest és Hódmezővásárhely közt. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt