A Swietelsky Vasúttechnika Kft. volt ügyvezetője veszi feleségül Mészáros Lőrinc egyik lányát

2017 május 29., hétfő 17:03
222

Zsohár Melinda, Mészáros Lőrinc sajtószóvivője megerősítette a 24.hu értesülését, miszerint Homlok Zsolthoz, a Swietelsky Vasúttechnika Kft. volt ügyvezetőjéhez megy hozzá a felcsúti polgármester középső gyereke, Mészáros Ágnes.

Az örömapa Fotó: Botos Tamás/444

Hogy az esküvő mikor lesz, nem tudni.

Homloknak – aki nemrég vált el előző feleségétől – 2016 szeptemberében akkor kellett távoznia a cégtől, amikor elkezdődtek a dél-balatoni vasútvonal közel 100 milliárdos felújítási munkálatai, amiket a Swietelsky Mészáros Lőrinc vasúttechnikai cégével (R-Kord) közös konzorciumban nyert meg. A szakítás mögött komoly konfliktus állhat, mert Homlok összes korábbi szerződését felfüggesztette az osztrák anyacég – írja a 24, ami szerint a menedzser már a bukása előtt közel került Felcsúthoz, amikor a vezetése alatt álló Swietelsky kapta meg a felcsúti kisvasút építésére a Felcsúti Utánpótlás-nevelésért Alapítvány megbízását közbeszerzés nélkül, bruttó 857 millió forint összköltséggel.

Mészáros Lőrincnek egyébként mindhárom gyereke az apukáéhoz hasonlóan jó üzleti érzékkel rendelkező vállalkozók(24)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt