Mészáros Lőrinc sajtósának 13 legprofibb oldala

politika
2016 december 29., 14:13
comments 332

A héten 666 hidrogénbomba erősségével csapott bele a honi médiába a hír, hogy a közbeszerzéskirály-médiacsászár Mészáros Lőrincnek van sajtósa: Zsohár Melinda ebbéli minőségében az RTL Klub kamerái előtt jelentette be, hogy a felcsúti polgármester – aki most azzal került a hírekbe, hogy a Puskás Akadémia 2,9 milliárd forintos tao-támogatást kapott idén a közösből, ami 120-szorosa az átlagnak – nem nyilatkozik a csatornának, mert azon politikai műsorok futnak.

photo_camera Zsohár Melinda éppen azt nyilatkozza az RTL Klubnak, hogy nem nyilatkozik

Zsohár eddig viszonylag ismeretlen volt, korábban a Fejér Megyei Hírlap újságírójaként dolgozott, és általános iskolásokat tanított, majd nemrég igazgatósági tagja lett az Echo TV-nek (amin politikai műsorok futnak).

Ám a Facebook-oldalát elnézve egyből világossá válik, hogy az alcsútdobozi asszony olyan, mintha csak egy kémcsőben készült Fidesz-szavazó lenne vagy egy békemenetes összeboruláson fogant volna. Ő a hardcore magyar facebookozó, aki olyan sűrűn termel (szakmájához méltóan mindig nyilvánosan), hogy a Facebook a februárnál régebbi posztjait már be sem tölti. De a fellelhető posztok között – a heti rendszerességgel megosztott álhírek között elnavigálva – így is sikerült 13 különböző oldalát felfedezni az asszonynak, aki az ellen-Csányi Sándor számára tökéletes választásnak bizonyult, ha a média kordában tartásáról van szó:

1. Zsohár Melinda, a történész

2. Zsohár Melinda, a politikai tudósító

3. Zsohár Melinda, a bűnügyi szakértő

4. Zsohár Melinda, a magyar

5. Zsohár Melinda, a minden csepp vérében magyar

6. Zsohár Melinda, a minden csepp véréban, de még lélekben is magyar

7. Zsohár Melinda, a nyelvész

8. Zsohár Melinda, az üzletasszony

9. Zsohár Melinda, az újságíró

10. Zsohár Melinda, a tényfeltáró újságíró

11. Zsohár Melinda, a műértő

12. Zsohár Melinda, a játékkritikus-filozófus

13. Zsohár Melinda, a problémamegoldó

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt