Mészáros Lőrinc állítja, nem ment el a Forma–1-re Monacóba, hanem a Felcsútot ünnepelte, csakhogy ennek semmi nyoma

Mészáros Lőrinc, a Visonta Projekt Kft. tulajdonosaként elhelyezi a visontai búzakeményítő gyár alapkövét 2017. április 24-én.Fotó: Komka Péter/MTI/MTVA

A Hír Tv hétfő este számolt be arról, hogy Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester, milliárdos vállalkozó, egyben a Puskás Akadémia elnöke az állami megrendelésekkel kitömött Duna Aszfalt és a West Hungária Bau tulajdonosával, illetve Orbán Viktor vejével, Tiborcz Istvánnal vasárnap Monacóban járt.

A televízió a Nizzában le- és felszálló magángép kiszolgálásában részt vevő forrástól úgy tudja, Mészáros a helyszínen nézte végig a Forma–1-es futamot, és Ferihegyen fel is vették a felcsúti polgármestert, amint egy Forma–1-es mezű emberrel sétál a kocsija felé:

Fotó: Hír Tv

Csakhogy Mészáros ezt tagadta, mint mondta, nem is látta a futamot, hanem bajnokot avattak. A Puskás Akadémia ugyanis megnyerve az NB II-t, feljutott az első osztályba. Igaz, ez már május 21-én eldőlt, de most vasárnap az ünneplés. Csakhogy a nagy buliról készült hosszú videó szerint a díjátadón ott sem volt Mészáros Lőrinc:

Akármi is történt, egy biztos: Mészáros Lőrinc főszereplésével sokkal jobb a Bermuda Monte Carlo című számának klipje.