Mészáros Lőrinc állítja, nem ment el a Forma–1-re Monacóba, hanem a Felcsútot ünnepelte, csakhogy ennek semmi nyoma

futball
2017 május 30., 13:56
comments 183
Visonta, 2017. április 24...Tóth László, a Duna Aszfalt Kft. ügyvezetõ igazgatója, Mészáros Lõrinc, a Visonta Projekt Kft. tulajdonosa, Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, Horváth László, a térség fideszes országgyûlési képviselõje és Tóth Anett, a Visonta Projekt Kft. ügyvezetõ igazgatója (b-j) a Visonta Projekt Kft. búzafeldolgozó üzemének alapkõletételén Visontán 2017. április 24-én. Magyarország egyetlen búzakeményítõ gyára épül meg Visontán 93 millió eurós beruházásban, a 33 ezer négyzetméteren épülõ üzem 250 munkahelyet teremt, és további 500 beszállítónak ad munkát 2018 végére...MTI Fotó: Komka Péter
photo_camera Mészáros Lőrinc, a Visonta Projekt Kft. tulajdonosaként elhelyezi a visontai búzakeményítő gyár alapkövét 2017. április 24-én. Fotó: Komka Péter/MTI/MTVA

A Hír Tv hétfő este számolt be arról, hogy Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester, milliárdos vállalkozó, egyben a Puskás Akadémia elnöke az állami megrendelésekkel kitömött Duna Aszfalt és a West Hungária Bau tulajdonosával, illetve Orbán Viktor vejével, Tiborcz Istvánnal vasárnap Monacóban járt.

A televízió a Nizzában le- és felszálló magángép kiszolgálásában részt vevő forrástól úgy tudja, Mészáros a helyszínen nézte végig a Forma–1-es futamot, és Ferihegyen fel is vették a felcsúti polgármestert, amint egy Forma–1-es mezű emberrel sétál a kocsija felé:

photo_camera Fotó: Hír Tv

Csakhogy Mészáros ezt tagadta, mint mondta, nem is látta a futamot, hanem bajnokot avattak. A Puskás Akadémia ugyanis megnyerve az NB II-t, feljutott az első osztályba. Igaz, ez már május 21-én eldőlt, de most vasárnap az ünneplés. Csakhogy a nagy buliról készült hosszú videó szerint a díjátadón ott sem volt Mészáros Lőrinc:

link Forrás

Akármi is történt, egy biztos: Mészáros Lőrinc főszereplésével sokkal jobb a Bermuda Monte Carlo című számának klipje.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.