Balogh Gabriella távozott a CEMP igazgatóságából

media
2017 május 31., 07:04
comments 71

Változás történt az Index.hu volt, és az Inforádió meg a napi.hu és több más médium jelenlegi anyavállalatának, a Spéder Zoltán tulajdonában álló CEMP-nek a 3 tagú igazgatóságában – írta meg a 24.hu cégbírósági adatok alapján.

Jobb szélen látható Balogh Gabriella a Prima Primissima Alapítvány kuratóriumi tagjaként.
photo_camera Jobb szélen látható Balogh Gabriella a Prima Primissima Alapítvány kuratóriumi tagjaként. Fotó: Mohai Balázs/MTI

A lap szerint az igazgatóságnak továbbra is tagja Spéder Zoltán és Mártonné Uhrin Enikő, viszont távozott az ott 2010 óta igazgatósági tagként jelenlévő Balogh Gabriella, aki Spéder fő intézője volt. (A CEMP addigi zászlóshajójának, az Index.hu-nak a tulajdonosváltásáról itt írtunk hosszan.)

Az új igazgatósági tag Rónai Balázs – az ETARGET nevű online hirdetési hálózat igazgatóságának tagja – lett, aki a másik két taghoz hasonlóan önálló aláírási jogosultságot is kapott. Rónai volt az, aki 2015-ben átvette az akkor még a Népszabadságot is megjelentető, még Heinrich Pecina osztrák pénzember nevén lévő Mediaworks Hungary irányítását a távozó Mihók Attilától, majd 2016 októberéig vezérigazgatóként irányította a médiavállalatot. A cég éléről a Népszabadság bezárásáról hozott tulajdonosi döntés bejelentésekor, saját kérésére távozott. (24.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.