Balogh Gabriella távozott a CEMP igazgatóságából

media
2017 május 31., 7:04
comments 73

Változás történt az Index.hu volt, és az Inforádió meg a napi.hu és több más médium jelenlegi anyavállalatának, a Spéder Zoltán tulajdonában álló CEMP-nek a 3 tagú igazgatóságában – írta meg a 24.hu cégbírósági adatok alapján.

photo_camera Jobb szélen látható Balogh Gabriella a Prima Primissima Alapítvány kuratóriumi tagjaként. Fotó: Mohai Balázs/MTI

A lap szerint az igazgatóságnak továbbra is tagja Spéder Zoltán és Mártonné Uhrin Enikő, viszont távozott az ott 2010 óta igazgatósági tagként jelenlévő Balogh Gabriella, aki Spéder fő intézője volt. (A CEMP addigi zászlóshajójának, az Index.hu-nak a tulajdonosváltásáról itt írtunk hosszan.)

Az új igazgatósági tag Rónai Balázs – az ETARGET nevű online hirdetési hálózat igazgatóságának tagja – lett, aki a másik két taghoz hasonlóan önálló aláírási jogosultságot is kapott. Rónai volt az, aki 2015-ben átvette az akkor még a Népszabadságot is megjelentető, még Heinrich Pecina osztrák pénzember nevén lévő Mediaworks Hungary irányítását a távozó Mihók Attilától, majd 2016 októberéig vezérigazgatóként irányította a médiavállalatot. A cég éléről a Népszabadság bezárásáról hozott tulajdonosi döntés bejelentésekor, saját kérésére távozott. (24.hu)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt