Máris kint vannak a plakátok, amikkel a kormány megköszöni a kampányát

POLITIKA
2017 június 05., 13:21
comments 296

Ahogy azt a Magyar Idők nevű „újság” „újságírói” „megtudták”, a kormány tényleg köszönőkampányt indított, hogy megköszönje a részvételt a nemzeti konzultáción.

A kormány plakátja Debrecenben, a Derék utcában 2017. június 5-én. A köszönőkampány központi üzenete: „Magyarország erős és büszke európai ország”
photo_camera A kormány plakátja Debrecenben, a Derék utcában 2017. június 5-én. A köszönőkampány központi üzenete: „Magyarország erős és büszke európai ország” Fotó: Czeglédi Zsolt/MTI/MTVA

Ez az a kérdéssornak álcázott, minden eddiginél hazugabb propagandakampány, amin a Fidesz állítása szerint 1,68 millióan (természetesen rekordsokan) vettek részt, de ez ellenőrizhetetlen, hiteles adatot pedig nyilván sosem fogunk kapni.

És a köszönőkampánnyal még nincs vége: lesz ugyanis eredménykampány is, ami „tájékoztat” majd a magyar nép véleményéről. Súlyos tanulságok várhatók.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.