Friderikusz mégis visszatér a Tv2-höz?

Média
2017 június 12., 14:19
comments 43

A Bors hétfői számában számolt be arról, hogy Friderikusz Sándor visszatér a Tv2-höz. A lap úgy tudja, hogy már építik is a Összezárva Friderikusszal című műsor díszletét a Róna utcában. Friderikusz tavaly márciusban mondott fel Andy Vajna csatornájától, mert vállalhatatlannak ítélte azt, ami ott folyik. A Tényekben a „Fidesz-kormány elvtelen szempontjait kiszolgáló lejáratókampányok" bosszantották fel, de kritizálta azokat a kollégáit is, akik ottmaradtak szórakoztató műsorokat készíteni.

"Orbán rendszerét viszont nem elsősorban a hívek, hanem ezek az ürügykereső, gyáva és megalkuvó magatartások tartják életben,"

mondta. Szerinte mindenki, aki amúgy nem ért egyet a rendszerrel, de mégis ottmaradt, van egy "magyarázata a saját menthetetlen viselkedésére, megalkuvására." A Bors kereste a Tv2-t is, de csak annyi válaszoltak, hogy

"iparági pletykákra nem reagálnak."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.