Sallai Róbert Benedek olyan gusztustalan Bayer Zsolt-paródiát tolt, hogy hiába LMP-s, ezzel simán kiérdemelte a lovagkeresztet

Az LMP képviselője, Sallai Róbert Benedek áprilisban jelentette be, hogy 2018-tól már nem fog ott ülni a Parlamentben. Ahogy a 2014-es Országgyűlésbe való bekerülése óta naplót vezetett a Facebook-oldalán, úgy a visszavonulásáról is megírja az élményeit.

Sallai Róbert BenedekFotó: LMP

De ma a sorozatból jócskán kilógó poszttal örvendeztette meg a követőit. Bayer Zsolt egyik Echo Tv-ben elhangzott fröcsögésére válaszul találta ki, hogy a lovagkeresztes műsorvezetőnek az ő stílusában fog válaszolni. Az eredmény olyannyira gusztustalanra és a politikai korrektség utáni világban példaértékűre sikerült, hogy a polgári-konzervatív kormány komoly gondban lesz, hogy bár ellenzéki politikus, de teljesítménye alapján Gajdics Ottó és Bayer Zsolt után Sallait is ellássa-e a nívós állami kitüntetéssel.

Íme Sallai válaszának eleje, csak erős idegzetűek olvassák, lehetőleg üres gyomorral:

„A hőn tisztelt Echo Tv műsorában élcelődött rólam a neves médiaszemélyiség, Bayer Zsolt, a magyar nyelv eme zsonglőrje, aki (hogy stílszerűen bayerizmusokban fogalmazzak) a gennyes váladékos folyadékok penészes nyelvezetének takonyszerű soraiból alkot végbélből jövő fekélyes sorokat, amelyek a kloákából folyó híg undorral díszített türhős hányás ízével fogalmazgat.”