Végre van az egyes Karib-térségbeli kiemelt külgazdasági intézkedések összehangolásáért és a magyarországi tudástranszfer elősegítéséért felelős miniszteri biztosunk!

POLITIKA
2017 június 15., 19:16
comments 99

Itt egy újabb gyönyörű kinevezés Magyarországról, a legjobb titulusú miniszteri biztosok országából. A Magyar Közlönyben jelent meg, hogy:

„A központi államigazgatási szervekről, valamint a Kormány tagjai és az államtitkárok jogállásáról szóló 2010. évi XLIII. törvény (a továbbiakban: Ksztv.) 38. § (2) és (5) bekezdése alapján Kohut Balázst 2017. június 15. napjától a kinevezés visszavonásáig – de legfeljebb 6 hónap időtartamra – az egyes Karib-térségbeli kiemelt külgazdasági intézkedések összehangolásáért és a magyarországi tudástranszfer elősegítéséért felelős miniszteri biztossá nevezem ki.”

Kohut Balázs volt az a gazdasági ügyekért felelős helyettes államtitkár, aki a Quaestor-ügy után távozott a Külgazdasági és Külügyminisztériumtól, de volt nagykövet is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.