Elkezdődött a Szabadság-híd első szabad hétvégéje

ÉLET
2017 június 17., 17:56
comments 218

Annak ellenére, hogy fúj a szél, hideg van és néha elered az eső, máris elég sokan mentek ki a lezárt Szabadság hídra. A tavaly kényszerűségből lezárt hídon kialakuló hangulat hatására idén a kormány kifejezetten direkt zárja le az autósok és a tömegközlekedés előtt a forgalmat és nyitja meg a hidat a gyalogosoknak négy hétvégén. A mostanin kívül június 24-25, augusztus 5-6 és augusztus 12-13 között lesz még lezárva a híd. 

photo_camera Fotó: Balogh Zoltán/MTI/MTVA
A Valyo - Város és Folyó Egyesület által kezdeményezett Szabihíd projekt első napja a lezárt Szabadság hídon  2017. június 17-én.
photo_camera Fotó: Balogh Zoltán/MTI/MTVA
photo_camera Fotó: Balogh Zoltán/MTI/MTVA

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.