Újra megválasztották Farkas Flóriánt a Lungo Drom elnökévé

POLITIKA
2017 június 17., 15:38
comments 164

A Fidesz és Farkas Flórián roma érdekvédelmi szervezete, a Lungo Drom nemrég választási megállapodást kötöttek, így jogosan merült fel többekben a kérdés, Orbán Viktort vajon nem zavarja-e, hogy szövetségesét 1,6 milliárdos csalással vádolják. A miniszterelnök erre azt mondta, egészen addig megbízik Farkas Flóriánban, amíg a Lungo Drom megválasztja őt elnöknek. 

photo_camera Orbán Viktor és Farkas Flórián (Fotó: Orbán Viktor / Facebook)

Egy darabig nem lesz gond a viszonyukkal,, ugyanis Farkast ellenszavazat és tartózkodás nélkül választották meg újra elnökké a szervezet kisújszállási tisztújító kongresszusán.

A roma érdekvédelmi szervezet kongresszusán jelenlévő tagok kijelentették, elkötelezettek a kormány bevándorláspolitikája mellett, illetve úgy látják, 

a külföldi munkaerő bevonása helyett a hazai cigányság képes helytállni a magyar munkaerőpiacon

– írja az MTI.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt