Újra megválasztották Farkas Flóriánt a Lungo Drom elnökévé

POLITIKA
2017 június 17., 15:38
comments 163

A Fidesz és Farkas Flórián roma érdekvédelmi szervezete, a Lungo Drom nemrég választási megállapodást kötöttek, így jogosan merült fel többekben a kérdés, Orbán Viktort vajon nem zavarja-e, hogy szövetségesét 1,6 milliárdos csalással vádolják. A miniszterelnök erre azt mondta, egészen addig megbízik Farkas Flóriánban, amíg a Lungo Drom megválasztja őt elnöknek. 

Orbán Viktor és Farkas Flórián, az ORÖ korábbi vezetője (Fotó: Orbán Viktor / Facebook)
photo_camera Orbán Viktor és Farkas Flórián (Fotó: Orbán Viktor / Facebook)

Egy darabig nem lesz gond a viszonyukkal,, ugyanis Farkast ellenszavazat és tartózkodás nélkül választották meg újra elnökké a szervezet kisújszállási tisztújító kongresszusán.

A roma érdekvédelmi szervezet kongresszusán jelenlévő tagok kijelentették, elkötelezettek a kormány bevándorláspolitikája mellett, illetve úgy látják, 

a külföldi munkaerő bevonása helyett a hazai cigányság képes helytállni a magyar munkaerőpiacon

– írja az MTI.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.