Csökkenti a budapesti futóversenyek számát a Fővárosi Közgyűlés

A Fővárosi Közgyűlés 16 igennel, 5 nem ellenében támogatta a Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes előterjesztését, ami szerint egy naptári évben

  • legfeljebb három jelentős forgalomkorlátozással járó,
  • hat kisebb forgalomkorlátozással járó és
  • három forgalomkorlátozással nem járó futó sportesemény

kerülhet be a budapesti naptártervbe.

Az előterjesztés szigorítja is a futóversenyek pályázati feltételeit, és egységes pályázati rendszert alkot annak elbírálására, hogy milyen sportesemények milyen megfontolások alapján kerülhessenek be a naptártervbe. A jövőben csak pályázattal lesz erre lehetőség. (Blikk

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.