Elképesztő tűzijátékkal ünnepli a Facebook Harry Potter 20. születésnapját

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Méltó módon megünnepelnéd a ma 20 éves Harry Pottert? Akkor csak beírod a Facebookba, hogy 

Slytherin, Hufflepuff, Gryffindor vagy Ravenclaw,

esetleg, ha nagyon tudsz élni, az összeset egyszerre, és a Roxfort-házak nevét a Facebook a saját színükkel jeleníti meg, sőt még egy kisebb tűzijátékot is rendez. 

Kipróbáltam a saját Facebookomon, működik, tűzijáték is volt, meg minden, bár az ismerőseimről sokat elárul, hogy egyetlen egy lájk sincs a poszton. Annyi viszont látszik, valaki épp most fogalmaz egy előzetes feltételezéseim szerint felettébb szarkasztikus, beszólós vagy elküldős kommentet.  Úgyhogy csak óvatosan!

(Magyarul, vagyis Mardekárral, Griffendéllel, Hollóháttal és Hugrabuggal sajnos nem működik.)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.