Gondtalan segwayezik a pesti flaszteren rettegett Magomed

2017 június 27., kedd 6:57
176
Magomed Daszajev és Komáromy Gergő a bocsánatkérő videó végén együtt mondja oroszul, hogy „béke”

Hiába hiányzik az érvényes tartózkodási engedélye, továbbra is Magyarországon van és gondtalanul járja a belvárost Magomed Daszajev, akit a Magyar Nemzet újságírói egy segway kölcsönző állomáson láttak dolgozni. 

Állítólag Magomed rendszeresen két keréken túráztatja a Váci utcában az arra tévedő turistákat. 

A csecsen származású Magomed ugye onnan lett ismert, hogy nyilvánosan megfenyítette és bocsánatkérésre kényszerítette Komáromy Gergő aktivistát, amiért megdobálta a szovjet emlékművet. 

A Magomed-rejtély része, hogy állítólag nincs is állampolgársága, hontalan, megfigyelés alatt tartja az Alkotmányvédelmi Hivatal, az ügyészség pedig nyomoz ellene kényszerítés gyanúja miatt, és miközben két és fél éve nincs érvényes tartózkodási engedélye Magyarországon, nem csak lazán sétálgat a Belvárosban de láthatóan még munkát is talált magának. 

Magomed a Nemzetnek azt mondta, hogy már hatóságokhoz fordult hosszabbítás igényével, de még várja az eredményt. Az azért feltűnő, hogy a határmenti területeken mennyivel szigorúbb az idegenrendészeti eljárás, mint egy olyan férfi esetében, aki nyilvánvaló önbíráskodást folytat Budapest belvárosának közepén. Állítása szerint nem vitték fogdára gyanúsításával összefüggésben. (Magyar Nemzet)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt