Hiába panaszolták be a Magomed-féle Segway standot az önkormányzatnál, nem történt semmi

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Vannak olyan emberek Magyarországon, akiken mintha egy kicsit kevésbé fogna a törvény, mint az átlagos állampolgáron. A Magyar Nemzet fejti tovább a híres hontalan csecsen, Magomed Daszajev történetét.

A férfi ellen pont tegnap szüntették meg a nyomozást, az orosz emlékmű megdobálása után készített bizarr videó ügyében. Az már korábban kiderült, hogy a férfi mostanában Segway-ekkel foglalkozik a belvárosban, de ma már azt is tudni lehet, hogy a vállalkozás körül nincs minden rendben.

A Nemzet többek között azt írja, hogy a "Belváros-Lipótváros önkormányzatánál már együttes panaszt tettek környékbeli boltosok a kölcsönző szerintük szabálytalan üzemeltetése miatt, azonban még nem történt intézkedés."

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.