Hiába panaszolták be a Magomed-féle Segway standot az önkormányzatnál, nem történt semmi

bűnügy
2017 július 06., 08:18

Vannak olyan emberek Magyarországon, akiken mintha egy kicsit kevésbé fogna a törvény, mint az átlagos állampolgáron. A Magyar Nemzet fejti tovább a híres hontalan csecsen, Magomed Daszajev történetét.

A férfi ellen pont tegnap szüntették meg a nyomozást, az orosz emlékmű megdobálása után készített bizarr videó ügyében. Az már korábban kiderült, hogy a férfi mostanában Segway-ekkel foglalkozik a belvárosban, de ma már azt is tudni lehet, hogy a vállalkozás körül nincs minden rendben.

A Nemzet többek között azt írja, hogy a "Belváros-Lipótváros önkormányzatánál már együttes panaszt tettek környékbeli boltosok a kölcsönző szerintük szabálytalan üzemeltetése miatt, azonban még nem történt intézkedés."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.