Borosüveggel ütötték le a megkattant utast a Delta pekingi járatán

közlekedés
2017 július 08., 07:34
comments 115

A 23 esztendős Joseph Daniel Hudek megkattant a repülőn.

A Delta légitársaság Seattleből Pekingbe tartó járatára szállt fel csütörtökön, és az elején úgy tűnt, hogy minden rendben lesz. Az első osztályon foglalt helyet és még felszállás előtt kért egy sört. Az utastársai szerint nem látszott részegnek.

Alig egy órája repült a gép a Csendes-Óceán felett, amikor Hudek kiment a vécére, majd azonnal visszafordult, valamit mondott egy utaskísérőnek, és visszaült a helyére. Két perc múlva azonban felpattant, és odalépett a vészkijárathoz, és rángatni kezdte a kilincsét. Láthatóan ki akart szállni az ég közepén.

Két utaskísérő is megpróbálta lefogni, de nem hagyta magát, behúzott nekik többször is. Az egyik utast pedig fejbe verte egy borosüveggel.

Ekkor az egyik utaskísérő is borokhoz nyúlt. Két üveggel is fejbe vágta Hudeket, az egyikkel olyan erősen, hogy az üveg összetört a megkergült férfi koponyáján.

Ám Hudek még ekkor sem állt le, tovább küzdött, ki akart szállni, és azt üvöltötte, hogy "nem tudják, hogy ki vagyok". 

Végül nagy nehézségek árán lekötözték, a gép pedig visszafordult Seattlebe, ahol az FBI őrizetbe vették Hudeket. Akár 20 évet is kaphat, mert a repülés megzavarását az USA-ban nagyon szigorúan büntetik. (businessinsider)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.