Felszedik a villamos padlójáról Soros Györgyöt

politika
2017 július 08., 08:55

A BKV azt írta a Klubrádiónak, hogy intézkednek, az utasoknak többé ne kelljen Soros György arcmásán taposniuk, amennyiben a 49-es villamossal kívánnak közlekedni.

Ahogy egy olvasónk pénteken lefotózta, így nézett ki az egyik jármű:

Rogán Antal minisztériuma már pénteken jelezte, hogy ők nem padlóra rendelték a plakátokat. 

Most kiderült, hogy a BKV sem így akarta. A Klubrádiónak küldött nyilatkozatuk szerint ez a helyzet:

"Az a legvalószínűbb, hogy valaki a jármű oldalfalán található felületről leszedte a plakátokat, és odaragasztotta azokat a padlóra. Szakembereink a villamosokat a kocsiszínbe való beállásakor minden esetben átnézik, és az összes sérült, rongált, illetve a nem rendeltetésszerű helyén lévő plakátot leszedik, így a hivatkozott képen látható plakátokat is még a mai napon eltávolítjuk a padlóról."  

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.