A Volánbuszon akvárium, a miskolci Intercityn terrárium nőtt a két ablaküveg közé

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Percekkel azután, hogy cikket közöltünk arról, hogy a Volánbusz egyik járatán úgy folyt be az esővíz egy ablak két rétege közé, hogy az látványos akváriummá alakult át, máris jelentkezett egy öntudatos vonatutas, hogy az ő kedvenc közlekedési eszköze semmivel sem marad el a buszok mögött:

„vonaton teljesen megszokott dolog a ket uveg kozotti lotyi, igaz, ott maskepp viselkedik :) Anonim szeretnem mutatni az alabbi fotot, mivel meg szeretnek tovabbra is a vonaton utazni (IC, 1. osztaly, Budapest-Miskolc kozott, 2017-06-01): feher es zoldes, peneszszeru pamacsok voltak az ablakuvegek kozott”

Anonim olvasónk ezúttal erősen alulfogalmazott: itt nem pár pamacsot, hanem egy komplett, esőerdei jellegű bioszférát lehet látni. Még pár ilyen esős-forró nap, és megjelennek az első korhadéklalkók, aztán a levélvágó hangyák, nyílnéregbékák, végül, szeptember elejére talán egy-egy lajhár is:

Mostanában sokkal többet fogok Miskolcra utazni! Ha megjelennek az állatok az ablakok között, küldjetek fotót!

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.