A Volánbuszon akvárium, a miskolci Intercityn terrárium nőtt a két ablaküveg közé

közlekedés
2017 július 11., 18:16
comments 20

Percekkel azután, hogy cikket közöltünk arról, hogy a Volánbusz egyik járatán úgy folyt be az esővíz egy ablak két rétege közé, hogy az látványos akváriummá alakult át, máris jelentkezett egy öntudatos vonatutas, hogy az ő kedvenc közlekedési eszköze semmivel sem marad el a buszok mögött:

„vonaton teljesen megszokott dolog a ket uveg kozotti lotyi, igaz, ott maskepp viselkedik :) Anonim szeretnem mutatni az alabbi fotot, mivel meg szeretnek tovabbra is a vonaton utazni (IC, 1. osztaly, Budapest-Miskolc kozott, 2017-06-01): feher es zoldes, peneszszeru pamacsok voltak az ablakuvegek kozott”

Anonim olvasónk ezúttal erősen alulfogalmazott: itt nem pár pamacsot, hanem egy komplett, esőerdei jellegű bioszférát lehet látni. Még pár ilyen esős-forró nap, és megjelennek az első korhadéklalkók, aztán a levélvágó hangyák, nyílnéregbékák, végül, szeptember elejére talán egy-egy lajhár is:

Mostanában sokkal többet fogok Miskolcra utazni! Ha megjelennek az állatok az ablakok között, küldjetek fotót!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.