Órákig kerülgettek egy holttestet a budapesti kórház pszichiátriáján

Egészségügy
2017 július 14., 05:56
comments 160

A Bors egyik olvasója képekkel együtt számolt be arról, hogy az egyik budapesti kórház pszichiátriáján szerdán délután egy férfi összeesett és meghalt. Miután az ápolók sokáig hiába próbálták újraéleszteni, lepedőkkel takarták le a földön fekvő testet.

„Mindenki arra számított, hogy azonnal jönnek majd érte. Az idő azonban csak telt, és nem történt semmi. Nem sokkal délután négy előtt néztem az órámra, és hat órakor még mindig ott feküdt a hulla a folyosón. Mintha senkit nem is érdekelt volna, pedig egy pszichiátriáról beszélünk, tele sérült lelkületű beteggel. Fogalmam sincs, hogy hogyan engedhették meg maguknak mindezt”

- mondta a szemtanú, aki szerint ezalatt a folyóson csak a test kerülgetésével lehetett közlekedni. (Bors)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.