Szívszorító akcióval álltak ki az Ajax focistái és szurkolói a csapat agykárosodást szenvedő fiatal játékosa mellett

Új fejezet kezdődik a 444 életében.

Az Ajax fiatal focistája, Abdelhak Nouri a Werder Bremen elleni edzőmeccsen lett rosszul, és kórházba szállítása után kiderült, hogy súlyos és maradandó agykárosodást szenvedett, és valószínűleg sosem focizhat újra. Játékostársai és a holland csapat kerete azonban nem felejti el a játékost: zászlókkal, a focista becenevét skandálva vonultak ki Nouri háza elé, amikor a focista családja hazafelé tartott.

A család nevében a focista testvére köszönte meg a támogatást:

„Szeretnénk megköszönni mindenkinek, tényleg mindenkinek. Annak is, aki itt van, és aki nincs, aki muszlim vagy nem muszlim, aki Ajax- vagy Feyenoord-szurkoló, fehér vagy fekete, öreg és fiatal”

- írta egy nyílt levélben. (Nemzeti Sport)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.