Gyöngyöt a disznók elé: 877 ezren nézték a vizes vb megnyitóját 3 magyar csatornán

tévé
2017 július 17., 13:27
comments 294

„A TV-nézők döntöttek: magasan a Vizes VB nyitánya volt a legnépszerűbb produkció pénteken”

Ezzel a címmel adott ki közleményt az MTVA. Azt írják, hogy a budapesti vizes világbajnokság pénteki, az M4 Sporton, a Duna TV-n és a Duna Worldön is közvetített megnyitóját összesen 877 ezer ember nézte. Ezen kívül több mint 1,9 millióan voltak, akik legalább egy percet láttak az élő megnyitóból, de egy átlagos néző közel egy órát, 56 percet látott belőle.

photo_camera Fotó: Clive Rose/Getty Images

Eszerint az esemény idejében tévénéző magyarok 27,2 százaléka nézte a megnyitót.

Ennél sokkal jobban össze kell szednie magát az országnak, ha azt akarjuk, hogy meglegyen a vizes vb-re várt 6 milliárd tévénéző, ami ugye még a foci vb nézőszámánál is nagyobb.

Eszerint ugyanis ha a világ 7,5 milliárdos lakosságát is annyira érdekelné a vizes vb, mint a magyarokat, az is csak kicsit több mint 2 milliárd nézőt jelentene :(

A 3 csatornán sugárzott megnyitó így egyébként éppen lenyomott egy átlagos nyári Barátok közt epizódot.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.