A biciklisek nem használhatják a vizes vébére elkészült biciklishidat, de a Szivek Norberthez köthető lakóparkot pofátlanul népszerűsíthetik rajta

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Közelebb jutottunk egy rejtély megoldásához. Írtunk már többször a vizes világbajnokság alighanem legértelmetlenebb beruházásról, bár erős a mezőny. A túlméretezettnek tűnő gyalogos- és biciklihíd 400 millió forintból készült és a Duna Arénát köti össze a Rákos-patak túloldalán ideiglenesen kialakított parkolóval. Úgy, hogy egy kőhajításra van egyébként egy másik híd is. 

A sejthető megoldás eddig is az volt, hogy a híd valójában nem a vizes vébét szolgálja, hanem az igazi nyertes a közelben épülő, 2019-re elkészülő Danubio-lakópark, amit több szálon is Szivek Norberthez, a Nemzeti Vagyonkezelő elnökéhez lehet kötni. 

Fotó: Haszán Z. / 444

A sejtelemből mostanra még erősebb gyanú lett, annyira pofátlanul tolják a lakópark reklámját. Miközben a bicikliseknek is készült hidat a biciklisek természetesen nem használhatják, a hídon megjelentek a lakóparkot hirdető emberek, akik vizet osztogatnak, a hidat pedig fellobogozták. 

Fotó: Olvasónk fotója

De nem a vébé zászlajával, mint a nagyobb hidakat, és talán indokolt lenne egy, a vébére épület híd esetében, hanem:

Fotó: Olvasónk fotója

Még egyszer, ez a híd 400 milliójába került az adófizetőknek. Hogy ki jár jól vele, az egyértelmű.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.