A biciklisek nem használhatják a vizes vébére elkészült biciklishidat, de a Szivek Norberthez köthető lakóparkot pofátlanul népszerűsíthetik rajta

2017 július 18., kedd 10:16
152

Közelebb jutottunk egy rejtély megoldásához. Írtunk már többször a vizes világbajnokság alighanem legértelmetlenebb beruházásról, bár erős a mezőny. A túlméretezettnek tűnő gyalogos- és biciklihíd 400 millió forintból készült és a Duna Arénát köti össze a Rákos-patak túloldalán ideiglenesen kialakított parkolóval. Úgy, hogy egy kőhajításra van egyébként egy másik híd is. 

A sejthető megoldás eddig is az volt, hogy a híd valójában nem a vizes vébét szolgálja, hanem az igazi nyertes a közelben épülő, 2019-re elkészülő Danubio-lakópark, amit több szálon is Szivek Norberthez, a Nemzeti Vagyonkezelő elnökéhez lehet kötni. 

Fotó: Haszán Z. / 444

A sejtelemből mostanra még erősebb gyanú lett, annyira pofátlanul tolják a lakópark reklámját. Miközben a bicikliseknek is készült hidat a biciklisek természetesen nem használhatják, a hídon megjelentek a lakóparkot hirdető emberek, akik vizet osztogatnak, a hidat pedig fellobogozták. 

Fotó: Olvasónk fotója

De nem a vébé zászlajával, mint a nagyobb hidakat, és talán indokolt lenne egy, a vébére épület híd esetében, hanem:

Fotó: Olvasónk fotója

Még egyszer, ez a híd 400 milliójába került az adófizetőknek. Hogy ki jár jól vele, az egyértelmű.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt