Budapest újra nekifut: ismét forgalomba állnak a felújított metrók

közlekedés
2017 július 18., 12:22
comments 68

A BKK adott ki közleményt, mely szerint „a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, mint elsőfokú vasúti közlekedési hatóság a felújított szerelvények forgalomból történő átmeneti kivonásáról szóló határozatában előírt műszaki vizsgálatokat a Metrowagonmash sikerrel teljesítette”.

Ezért a hatóság a szerelvényeket a mai napon újra utasforgalomra alkalmasnak minősítette, így a már üzembe helyezési engedéllyel rendelkező 6 felújított szerelvény fokozatos forgalomba állítása már szerdán megkezdődhet.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.